dokter

Erectie Capsules

Erectie capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

 

 

 

Male Extra

Voor uw
Beste Prestatie ooit! 

Erectiemiddel Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

 

Info of bestellen Male Extra

 

 

 

Erectie Crème

Maxsize Erectie Crème

Voor een

Grotere Erectie !

Meer info of bestellen MaxSize Erectie Crème

Erectie Pomp

Onmiddelijk een Erectie met Vacurex Erectiepomp

 

 

Onmiddelijk

een Erectie ! 

Info of bestellen Vacuex Erectiepomp

Prosolution gel

prosolution erectiegelProsolution gel is een erectiemiddel dat mannen met erectieproblemen kan helpen zonder dat het nodig is om medicijnen in te nemen. Het middel is een krachtige gel die een hardere erectie als resultaat zal hebben en ook zal het orgasme intenser zijn. Ook het uithoudingsvermogen zal verbeteren waardoor sneller meerdere orgasmes na elkaar mogelijk zijn.

Het erectiemiddel kan onmiddelijk resultaat geven, je hoeft niet meer te wachten op het resultaat, zoals bij pillen, aangezien de gel snel door de huid wordt geabsorbeerd. Het is zorgvuldig samengesteld uit kwalitatieve ingrediënten. 

Zie ook Viagel en LibidoJelly

knop meer info bestelmogelijkheden

Wat is de prijs?

Dit snelwerkend erectiemiddel onder de vorm van gel kan men reeds bestellen vanaf 41,99 Euro voor een hoeveelheid van 60 ml.

Wat is het?

Het is een effectief gelmiddel dat voor jou voordelen en verbetering zal opleveren. De gel geeft je een mooie harde erectie die er groter en voller zal uitzien. Je kan ook het effect van een krachtig orgasme ervaren en het kan er ook voor zorgen dat je sneller terug een nieuwe erectie kan bekomen met terug een intens orgasme.

Hoe werkt de gel?

De gel zit vol van natuurlijke en krachtige ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd voor het goede effect op de erectie dat deze hebben. Dankzij deze gel die onmiddelijk werkt wordt en meer bloed naar uw penis doorgestuurd en zal deze steviger en krachtiger zijn dan ooit tevoren.

Wanneer is er resultaat?

Bij het gebruikvan deze gel heb je reeds binnen enkele minuten resultaat. Misschien moeilijk te geloven maar toch volstrekt normaal omdat deze gel zeer snel in de huid wordt opgenomen. Na het aanbrengen heb je binnen enkele minuten resultaat. 

Wat zijn de bijwerkingen?

Het is niet zoals bij het gebruik van een medicijn zoals Viagra dat er heel wat nare bijwerkingen kunnen ontstaan, bij dit middel is er geen enkele bijwerking bekend.

Tijdens het aanbrengen kan je een tintelende sensatie voelen maar dit is volstrekt normaal, het is de werking van de Menthol die in het product verwerkt zit dat je voelt. Heel wat mannen vinden dit een prettig gevoel. Heb je kleine wondjes of beschadigingen aan uw penis, dan is het beter om de gel er niet op aan te brengen aangezien dit zou kunnen irriteren.