De gemiddelde penisgrootte en andere interessante feiten

De penis van een man kan veel plezier schenken, maar soms ook aanzienlijk wat angst veroorzaken. Angst ontstaat meestal uit gevoelens van het falen in de grootte, de kracht en duur van een erectie en de seksuele prestaties. In dit artikel geven we je enkele interessante feiten over de penis en hopen we je te helpen bij het beantwoorden van de vraag: is mijn penis groot genoeg om een ​​vrouw tevreden te stellen? Laten we beginnen met het allerbelangrijkste peniskenmerk: de grootte.

Hoe je penis vergroten

De gemiddelde penisgrootte

In een rapport gepubliceerd in BJU International, brachten onderzoekers de resultaten samen van 12 studies aangaande de lengte van de penis van 11.531 mannen sinds 1942. Ze bestudeerden ook wat mannen en vrouwen denken over de lengte van de penis. Hierbij vond 63% van de mannen met een gemiddelde penisgrootte dat hun geslachtsdeel groot genoeg was. 85% van de vrouwen bleek tevreden met de penisgrootte van hun partner. Wanneer we de gemiddelde penis meten in erectie is deze ongeveer 14 cm lang. De standaardafwijking is echter ongeveer 2,66 cm, wat betekent dat ongeveer tweederde van de stijve penissen van mannen ongeveer 12,5 tot 16,8 cm lang zijn. Een andere manier om hiernaar te kijken, is dat bijna 20% van de mannen een penisomtrek heeft van minder dan 12,5 cm of 2,66 cm korter dan het gemiddelde. Ras is vaak een gespreksonderwerp als het gaat om de penisgrootte, maar de gegevens van studies laten slechts een bescheiden verschil zien.

Video: vrouwen tekenen hun ideale penis

De penis vergroten - werkt het?

Cornell University, een grote Amerikaanse universiteit beoordeelde verschillende onderzoeken die 1 tot 2 cm toename in de lengte van het mannelijk geslachtsdeel hebben aangetoond. Dit met behulp van specifieke apparaten, maar men voegde eraan toe dat de onderzoeken niet van hoge kwaliteit waren en dat er meer grondige testen moeten worden uitgevoerd naar penisvergroting. Maar denk erover na, als de penis vergroten met voedingssupplementen of penisverlengers echt werkten, waarom zouden we ons dan de vraag stellen?

Interessante feiten over de penisgrootte

  • Een slappe penis voorspelt niks van zijn rechtopstaande lengte. Sommige mannen hebben relatief korte slappe penissen, maar bereiken een normale lengte als ze rechtop staan. Dit soort penissen worden "growers" genoemd. Daarnaast kan een grote penis het grootste deel van de tijd groot lijken, maar niet veel groter worden bij het bereiken van een erectie. Dit is een "shower".
  • Een internationale gezondheid-enquête voor mannen meldt dat 79% van de mannen "growers" heeft en 21% "showers".
  • Slechts 6% van de mannelijke bevolking heeft een grote penis en dus extra grote rubbers nodig, volgens condoomfabrikanten.
  • De meeste mannen onderschatten de afmeting van hun penis.
  • In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er geen enkel verband met de lichaamslengte, de grootte van de voeten, handen, enz.
  • Omdat het de bloedstroom naar de penis vermindert, kan roken de gemiddelde penis verkorten met maximaal 1 cm.

De eeuwenoude vraag: is een grotere penis beter?

Als het op penisgrootte aankomt, lijkt het erop dat mannen veel meer bezorgd zijn dan vrouwen. Je hoort vrouwen vaak zeggen dat het allemaal draait om hoe je het gebruikt, maar toch, voor mannen moet grootte op een bepaald moment in het spel komen, nietwaar? Een kleine penis, grotere penis of een dikke penis, de waarheid is dat de grootte en breedte niet altijd van belang is. Bevredigingstechnieken zijn eerder de grootste winnaar op deze vraag. Voor vrouwen is dit het allerbelangrijkste en ze zijn daar meestal ook eerlijk in. Wanneer het echter op de bevrediging zelf aankomt, ligt het onderwerp gevoeliger om erover te praten. Mannen met een kleine penis kunnen dus zeker spetterende seks hebben door hun bevredigingstechniek naar een topniveau te brengen. Dit geldt ook voor mannen met een penisgrootte ver boven het gemiddelde, waar niet alle vrouwen gek op zijn. Een penis van 22 cm in erectie komt binnen de pijngrens van de meeste vrouwen.