Hulpmiddelen die je bijstaan bij erectieproblemen

Als jElektrische Vacurex erectiepompe de reclamewereld gelooft, zou je gemakkelijk kunnen besluiten dat mannen met een erectiestoornis maar één optie hebben: pillen. Maar wat als de pillen niet voor je werken, zoals het geval is bij 25 tot 30 procent van de mannen met een erectieprobleem? Of als ze na een paar jaar stoppen met werken? Wat een veel voorkomend probleem is voor mannen bij wie de stoornis wordt veroorzaakt door een onderliggende cardiovasculaire ziekte. Indien medicijnen en kruiden niet helpen, dan heb je nog altijd volgende hulpmiddelen om seksueel genot te krijgen en te behouden:

Seksspeeltjes

Omdat veel speelgoed gericht is op de seksuele opwinding bij vrouwen, is er voor mannen die hun slappe penis in de strijd willen gooien, veel minder keuze. Maar zelfs met de beperkte opties en alvorens de onomkeerbare keuze te maken voor een penisprothese, zijn er toch nog een paar seksspeeltjes die je kunt gebruiken:

Penisringen en pompen

Als je in staat bent om een gedeeltelijke erectie te krijgen of de erectie gewoon niet kunt vasthouden, zou je kunnen overwegen om een penispomp te gebruiken om de penis met bloed te vullen en vervolgens een penisring om de erectie vast te houden tot de ejaculatie zich voordoet.

Video: Vacurex elektrische penispomp

Holle dildo of harnas

Holle dildo als hulpmiddelAls je met een voorbinddildo wilt onderzoeken of je wel of niet een erectie kunt krijgen en de erectie kunt behouden, dan zijn er twee opties. De eerste is om een holle dildo te gebruiken en de tweede is om een harnas te gebruiken. Er zijn enkele voor- en nadelen verbonden aan deze hulpmiddelen. Je kunt dus beter eerst onderzoeken of jij en je partner hier baat bij hebben.

Video: holle voorbinddildo

Penisvergroter

Een penisvergroter werkt door gestaag de schacht van de penis te rekken waardoor cellen zich delen en zich gaan vermenigvuldigen (cytokinese), wat nieuwe en permanente weefselgroei van de penis bevordert om de penis te vergroten. Een penistractie werkt bij erectieproblemen en de Ziekte van Peyronie.

Penis sleeve

Penis sleeve als hulpmiddelEen penis sleeve lijkt op een holle dildo en is ideaal om het seksueel genot langer vol te houden. Een perfect middel om je te helpen doorgaan als je penis het laat afweten. Het materiaal dat wordt gebruikt voor deze sleeves is erg duurzaam en bovendien zorgt de sleeve voor een aangenaam en comfortabel gevoel.

Video: basic penis sleeve

Penisinjecties

Deze injecties omvatten het injecteren en inbrengen van een medicijn in de penis. De (urethrale) zetpillen verhogen de bloedstroom en hebben de grootte van een rijstkorrel. De pillen worden ingebracht via de kop van de penis en de injecties worden toegediend in de buurt van de basis van de penis. Experts beweren dat deze behandeling wel voelbaar is, maar niet pijnlijk. Echter, de grootste klacht over penisinjecties is een brandend gevoel en pijn in de penis van zodra het medicijn begint te werken. De frequentie, intensiteit en duur van dit neveneffect varieert van persoon tot persoon, maar kunnen in sommige gevallen erg storend zijn. Je krijgt wel een erectie, maar voelt je niet goed om ze te gebruiken.

Penisprothese

Met een chirurgisch geïmplanteerde prothese (pomp of kneedbare staafoptie) worden er je erecties op aanvraag gegarandeerd. Pompprothesen zijn onzichtbaar, bij een kneedbare staafoptie is dit niet het geval. Het nadeel van deze prothesen is dat de standaardrisico's van chirurgie geldt en een lichte daling van de penislengte. Ook wordt, in tegenstelling tot andere hulpmiddelen, een natuurlijke erectie afgeschaft zodra een pomp is geïmplanteerd. Alle bovenstaande hulpmiddelen zijn bedoeld om het gevoel in de penis te vergroten en het vermogen te hebben om een orgasme te bereiken. Het kiezen van het middel dat het beste bij je past, komt neer op je voorkeur en welk hulpmiddel voor je werkt om je erectieprobleem te verhelpen.

Video: Hoe werkt een penisprothese?